Sådan gør du:
- Blend kikærterne til en grov masse (blend evt løg med her)
- Rør de øvrige ingredienser i kikærtemassen til en jævn fars.
- Form farsen med en spiseske og steg de små deller ca 4 minutter på hver side på en pande i olien.
Tip: Du kan tilsætte revet grøntsag, fx ½ squash, som du drypper godt af.
Tip: Du kan stege dem i ovn ved 200 grader – ca 15 minutter – vend forsigtigt undervej.
Server med en mager dressing og to slags tilbehør, fx en kålsalat og en bulgursalat.
Ingredienser:
- 250 g kogte kikærter – ca
- 2 spsk mel eller gryn
- 1 æg
- 1 finthakket løg/rødløg/forårsløg
- 1 finthakket hvidløg
- krydderier fx: chili, spidskommen, allehånde
- salt og peber.
- olie til stegning
- evt ½ revet squash eller anden grøntsag