Sådan gør du:

  1. Blend kikærterne til en grov masse (blend evt løg med her)
  2. Rør de øvrige ingredienser i kikærtemassen til en jævn fars.
  3. Form farsen med en spiseske og steg de små deller ca 4 minutter på hver side på en pande i olien.

Tip: Du kan tilsætte revet grøntsag, fx ½ squash, som du drypper godt af.

Tip: Du kan stege dem i ovn ved 200 grader – ca 15 minutter – vend forsigtigt undervej.

Server med en mager dressing og to slags tilbehør, fx en kålsalat og en bulgursalat.

Ingredienser:

  • 250 g kogte kikærter – ca
  • 2 spsk mel eller gryn
  • 1 æg
  • 1 finthakket løg/rødløg/forårsløg
  • 1 finthakket hvidløg
  • krydderier fx: chili, spidskommen, allehånde
  • salt og peber.
  • olie til stegning
  • evt ½ revet squash eller anden grøntsag