[recipe-box]
* 2 store fed hvidløg
* 1 lille frisk rød chillipeber
* 1 spsk. smør
* 1 spsk. olivenolie
* 350 g pasta
* salt og peber
* 2 store håndfulde revet parmesan
1. Riv parmesan og sæt til side.
2. Skær broccolihovederne af stilken.
3. Rens stilken og skær den så i små bitte firkanter.
4. Hak hvidløg.
5. Skær chili i små stykker.
6. Smelt 1 spsk. smør og 1 spsk. olie og tilsæt broccolistilk, hvidløg og chili, lad det simre ca 12 min.
7. Imens koges pasta al dente. Kog broccoli blomsterne med de sidste par minutter i pasta gryden.
8. Hæld vandet fra pasta og broccoli, men gem lidt af kogvandet.
9. Tag gryden med broccolistilken af varmen, smag til med salt og peber og tilsæt parmesan og lidt kogvand, bland det hele godt og tilsæt evt lidt mere kogvand.
10. Drys evt. lidt parmesan over retten også.